1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1810202

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Du får tycka precis vad du vill, trevligt va?

Exempel:

1. Att komma fet och otränad, dvs oförberedd som högt betald import

2. Att sticka till andra klubbar för pengar, där man troligen mest får sitta på bänken och troligen inte får någon nämnvärt bättre utveckling när man satt MoDo i skiten istället för att stanna kvar och vara en del av lösningen, trots att man skrävlat högt och brett om sitt enorma MoDo-hjärta.

Nu berör jag i mina exempel bara spelarna och inte tränare, sportchef, säljare, arenaansvariga etc, men där finns det också saker att ta upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
bisterfinnen: Klart att det alltid finns undantag som bekräftar regeln, dvs att det ibland och av olika anledningar blir fel när man värvar både spelare och ledare.
Men i allmänhet är jag tämligen säker på att alla som jobbar inom en förening på den här nivån, både på och utanför isen gör allt för resultaten ska bli så bra som möjligt.
Som utomstående har man inte den insyn och kunskap som krävs för att kunna bedöma de ansvarigas arbete, det kan man bara göra om man själv befunnit sig i samma sits, svårare är det egentligen inte.

"Sen var det att det ligger i supporterns natur att vilja vara en del av lösningen jag belyste. Jag tror att du valde att missförstå lite för att agitera."

Inte alls.
Jag försöker belysa att det kanske inte är så seriöst eller fruktbart att som i sammanhanget oinsatt och okunnig utomstående supporter, vilja vara en del av lösningen. Speciellt inte när det handlar om supportrar som tror att lösningen är att gnälla och kasta skit på ansvariga eller komma med förslag som sällan framstår som realistiska och genomförbara. Typ....
Kommentera