1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1818946

Sv: Silly season
Scallion: Jag tror inte iallafall att Wahlgren är sugen på att spela i fjärde kedjan iår igen,och har svårt att se V Öhman lira i fjärde då han lirade i andre kedjan i Västervik. Visst så skulle V Öhman kunna lira på kanten också men när han presenterades så lät det som att det inte var hur bägge parterna hade tänkt. V Öhman har utvecklats sakta men säkert och jag tror att han kan få sitt genombrott nästa säsong. Nej jag tycker Modo gör rätt om dom ger V Öhman chansen i andre kedjan.

Har klurat lite på kedjeformationer
Eriksson-?-Karlkvist/Jakobsson
Björklund- V-Öhman-Molin
Lyrenäs-Wahlgren-Alba
Wernblom- O-Öhman-junior/någon grovjobbare

?-Carnestad
Ericsson-Sellgren
Hedman-Enström

Jag oroar mig inte så mycket om forwardssidan men backsidan har ingen högerfattad back!
det problemet skulle lösas om Lindgren stannar kvar men det händer troligtvis inte. Sedan så vet vi fortfarande inte om Ericsson ska spela back eller inte men jag förmodar det. Alla borde kunna veta att Hedman kan spela bättre än vad han gjorde förra säsongen och man får hoppas att Enström är lika bra som han var i dom få matcherna han kunde spela. Carnestad och Sellgren känns stabila men annars så finns det lite frågeteckan på backsidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
modomille: Jag håller med om att Victor inte ska spela i en fjärdekedja, samt att han kan få ett genombrott kommande säsong. Jag köper att man sätter honom i andrakedjan men då tycker jag att det behövs en tredjecenter av högre kaliber än Wahlgren/Oscar Ö, för skulle Victor inte få den utveckling man förväntar sig kommande säsong (vilket man såklart inte kan ta för givet) så känns centersidan tunn annars. Att inleda säsongen med X, Öhman x2 samt Wahlgren som centrar känns, iaf för mig, som en chansning.
Jag ser gärna att det förutom en förstacenter även värvas in en center som håller ungefär samma nivå som Victor, så kan de spela i 2:a/3:e, Oscar i 4:e och Wahlgren som ytter.
Kommentera

Sv: Silly season
modomille:
Föreslår isf
Kommentera