1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1818962

Sv: Silly season
Ogie Ogilthorpe: Ska vara om de känner att det finns en rimlighet i att bli trejdade till en contender innan deadline nästa säsong. Då skulle jag kunna köpa taktiken. Men lira i Canucks kommer vara seeeeegt ett tag framöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Mano: Viktor Berglund är väl just nu enda rightare på backsidan.

Stenqvist tror att han är den nya Erik Karlsson och der syntes under j20-helgen att han verkar sakna ödmjukhet. Lindgren lite bättre, men även han var en bra bit under vad han borde kunna prestera.

Sellgren var ju outstanding helt enkelt. Jag gillade även Leman som var stabil bakåt, även om han kanske inte tillförde så mycket i offensiven. Borde kunna vara en ledande spelare något eller några år med lite tur. Deutsch gjorde inte alls bort sig heller förresten.

Walfridsson var lika dominant i j18 som Sellgren var på j20. Jäklar vad jag gillade det jag såg. Stor, stark, rörlig och inte rädd att spela tufft. Samtidigt vårdat passningsspel. Berglund och Aronsson är helt klart talanger, men inte alls lika bra som walfridsson under finalhelgen. Helt klart är att vi har många bra backar på gång.
Kommentera