1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492603 inlägg · 4085 ämnen

Inlägg #1819673

Sv: Silly season
Brutus: förstår inte hur Västervik kan komma trea med Öhman som andrecenter, medan vi som kom tia inte har en chans att nå topp fem med honom. Lägg till att killen är 21 och rimligen lär fortsätta utvecklas. Jag skulle kunna tänka mig att hitta en till center så det blir mer konkurrens.

Annars kör Wahlgren som en given fjärdecenter. Ok poängproduktion, men framförallt har han blivit rätt duktig defensivt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K:
Sett till istid låg han efter både Dan P och Fredric A, istiden var kring 15 min i snitt, så även om han lita i andralinan så behandlades han som en 3:a. Upplevde heller inte att han "drev" sin kedja. Nu menar jag givetvis inte att Victor är dålig eller att han inte borde värvats. Har vi däremot två centrar som är bättre än honom när säsongen startar så måste man ju anse att vi har goda förutsättningar att bli ett topplag.
Kommentera

Sv: Silly season
Nu vet jag inte hur bra norska J18 och J20 är, men denna kille känns intressant. Om inte annat p.g.a. namnet ;)

Orkar inte skriva ut namnet, men Kenneth iallafall.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Västervik gjorde en otroligt bra säsong och överträffade sig själva. Men ska vi vara helt ärliga tror jag inte Västervik skulle haft en chans i SHL-kval med den truppen.
Vi har ambitionen att ta klivet upp igen och behöver därför bygga därefter.

Vore ju suveränt om Victor utvecklas ytterligare och att vi då kanske får 3 formationer som kan etablera sig i offensiven, något vi inte har varit bortskämda med.
Wahlgren föredrar jag på en kant och det av anledningen till att det känns lite osäkert med så ung och ändå oprövad centeruppsättning isåfall, Wahlgren 19, Öhman 19, Öhman 21 och Molin 24 år.
Kommentera