1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481553 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1820557

Sv: Silly season
Är väldigt tveksam till att Karlkvist är klar för Mora. Såg t ex ett reportage på Modochannel där spelarna provade ut utrustning för nästa säsong och då var Karla med och provade. Känns ju inte som att han skulle göra det med Modo om han nu var klar för en annan klubb. Sen skrev dessutom Adam Johansson på ÖA att det stämmer inte, Mora har inte kontaktat honom och Karla är inställd på att spela med Modo nästa säsong. Sen behöver ju inte det betyda att han spelar i Modo när väl säsongen sätter igång, kan hända mycket under sommaren. Men som sagt, är tveksam till att han är klar för Mora nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Smartin: Tycker Karlkvist vore en lite konstig värvning av Mora. De behöver rena klasspelare, gärna med SHL-erfarenhet och inte fler som ligger på gränsen mellan HA och SHL.
Kommentera

Sv: Silly season
Smartin: Inte bara det. Om Mora skulle vilja ha Karlkvist så behöver de betala mellan 500-600.000 kronor för honom och alla utgifter Modo haft för honom (bil, bostad och lön mm) från 1maj till övergången är klar. Det gör att Karla skulle bli en ganska dyr kille för att vara oprövad på SHL nivå.

Visst kan det vara så att Mora med massa nya pengar anser att det är värt det. Men själv tycker jag det låter dyrt.
Kommentera

Sv: Silly season
Smartin:
Heja silly season:)
Kommentera