1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1822385

Sv: Silly season
Laget har tagit form, framåt ser vi iaf ut att kunna få till något. Under förutsättning att Karlqvist stannar så borde Molin/Karlqvist/Johan E se till att vi blir farliga när vi väl kommer in i zon. Får vi dessutom lite utveckling på Alba/KJ/Oskar S-L.

För egen del är jag lite orolig för backsidan, känner mig trygg med Sellgren/Tobias E och Carnestad av vad man läst/hört men övriga 3 är jag lite orolig för, förhoppningen är väl att någon av Aronsson/Walfridsson/Berglund/Deutsch kan göra "en Sellgren".

På centersidan Öhman x 2 och Häggström så kan förhoppningsvis Öhman x 2 ta ett rejält kliv framåt. Sen vet jag inte om vi har några spännande "i pipen" men kanske Max Tjenrström.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov: Enström var väl snudd på bästa back tills han blev skadad. Överlägsen plus/minus i alla fall. Hedman är ingen dålig back i allsvenskan, men ska han spela som förra säsongen är han det. Jag tror att han får sig ett rejält lyft den här vintern.

Jag håller nog juniorbackarna som Walfridsson, Aronsson, Berglund och Deutsch i den ordningen. Deutsch är förvisso kanske bättre än Aronsson och Berglund just nu, men det är bara en tidsfråga innan de andra går om. Walfridsson tycker jag var riktigt riktigt bra redan i J18/J20.
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov: Om Häggström är tänkt som center i en toppformation så blir jag faktiskt ganska orolig över vår centersida.
Finns en viss risk att vi står där med precis samma problem som i fjol framåt.
Kommentera