1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483068 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1824777

Sv: Apropå ingenting...
Rogersson: Jag tror inte att du läst mitt inlägg riktigt faktiskt. Jag menar bara att kommunen faktiskt kan diktera villkoren för de pengar de "ger" till Modo.
Är politikerna förnuftiga så kommer detta inte att bli ett problem men man vet inte hur de tänker om det blåser upp till storm.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Carl Lejonkräk: Håller med faktiskt, ska man få tyst på alla som letar efter fel så är det nog bara till att köra med raka kort. Sen vad man lägger sina egna pengar på får ju stå för Modo, men jag blir inte förvå¨nad det ser likadant ut i andra klubbar med.

Rätt vad det är så blir det tal om nån form av tvångkvotering eller liknande med...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Carl Lejonkräk: Okej ja visst är det väl så, dom måste ju inte ge pengar till Modo så klart, fast dom har ju fortfarande inte mycket att säga till om hur företaget sköts som, tiderna för ett företag förändras hela tiden. I vårat fall så flög laget ner i HA..

Vårt lag där herrarna står för inkomsterna är så hemskt viktig för företaget att överleva som det ser ut just nu, ska man lägga stor del av pengarna på en liten del i företaget som inte bringar in någonting alls? Nja det funkar inte.

Vill hellre en kommun att ett stort företag i deras egen stad ska falla p.g.a deras jämställdhetstänk så är det fel människor som sitter där, för Modo är grymt viktig för Övik.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Synd att dom har plus låst Hägglunds artikel han hade skrivit.

"De uppgifter jag har från säkra källor är att cirka 40 procent av de manliga hockeygymnasisterna har hyresbidrag som pendlar mellan 1300 kronor och strax under 3000 kronor och av nästa kulls manliga hockeygymnasister kommer sex av 14 pojkar ha ett hyresbidrag.

De hyresbidragen är ingenting som spelarna får per automatik utan det handlar om personliga avtal, något som drivs av marknaden, om efterfrågan."

Så handlar inte om några 4000 till alla manliga som dom försökt vinkla det tidigare, sen är det sånt som förhandlats och erbjudits i kontrakt så kanske dags att agenterna jobbar lite hårdare för sina dam spelare kanske.
Kommentera