1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480950 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1829427

Sv: Silly season
jeensen:
Såg honom lite i vintras, jobbar bra men saknar det offensiva på SHL-nivå änsålänge. På allsvensk nivå är det en bra värvning, lite annorlunda spelartyp gentemot övriga spelare i vårt lag vilket är bra. Vi har en del poängspelare i Karlqvist/Molin/Johan E tillsammans med en av dem och en vettig center skall han kunna bidra framåt även på allsvensk nivå. Min dröm om 3 jämbördiga kedjor som kan mala på lever:)
Björklund - Häggström - Molin
Karlqvist - X - Alba
Johan E- V. Öhman .- Marklund

En riktig kanon till center så löser det sig...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov: Alla borde gilla värvningen utav Marklund,vi saknar intensiva forwards som är lite griniga i dagens trupp. Det behövs om man ska gå vägen. Det vi saknar är väl våran första center,men det kan ta tid innan han landar då Sundlöv kommer vänta av SHL klubbar mm.

Eriksson-?-Karlkvist
Björklund-V Öhman-Molin
Alba-Häggström-Marklund
Lyrenäs-Whalgren-O Öhman

Med en första center som har playmaking egenskaper så tycker jag att vi inte saknar någon riktig spelartyp på forwardssidan,ser komplett ut. Kommer bli en härlig konkurrens i laget. Tänk er den tredje kedjan!.
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov: Jag gillar verkligen tanken på en oöm spelare som går raka vägen mot mål. Det behövs om Molin, Karlkvist med flera ska få utrymme att spela sitt spel och det lär dessutom generera fler mål då han kan skymma, styra och slå in returer. Det är en spelartyp som vi varit riktigt usla på att ta fram genom hockeygym där mer spelskickliga/tekniska spelare kommit fram.
Kommentera