1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479878 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1829898

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Ja, var han inte coach i VM förra året och vi presterade riktigt dåligt? Var han inte coach i World Cup där vi var stundtals helt utspelade av U23 och förlorade mot ett hopplock som dömdes ut som så dåligt att de inte skulle ha en chans att vinna turneringen.

poängen är att vi inte en enda hel match har presterat rakt igenom bra. Tvärtom har jag inte på massor av år sett så många matcher med tre kronor då man är direkt dåliga. Detta trots att man för året alltså har ett fantastiskt bra lag på papperet.

Grönborg har heller inga meriter alls som kan motivera att han är landslagscoach, och det som kanske retar mig mest. Jag hör mycket surr om att det är Boustedt som styr förbundet med järnhand och att han stoppar in sina polare på viktiga positioner. Aldrig har väl det stormat så mycket om ett landslag som när Boorken nu varit i damerna. Bendelin får U18 trots att han inte presterat något av värde och spelar en hockey som är minst tio år gammal.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: U23 som alltså leddes av poängvinnaren i NHL bland annat. Plus en rad andra jävligt bra spelare. Knappast pinsamt att Sedinarna och Zetterberg hade svårt att hänga med ibland. Där öuckades man dock till slut dra ned på farten, spela smart och taktiskt så att man fick till en förlängning till slut. Om det sen var Grönborg eller de rutinerade spelarna det berodde på låter jag va osagt.
Sen Europa laget var såklart en plump, men inte direkt så att Tre Kronor var ensamma om att ha problem med dom.

Att sen klandra Grönborg för Mårts VM...

Kan hålla med om synpunkterna kring backspelet. Tycker man nyttjar dom för lite. Dom är för statiska. Men värsta förbundskapten vi någonsin haft? Nja ännu vill jag nog inte skriva under på den.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Grönborh var inte alls inblandad i förra årets VM. I övrigt så har jag redan diskuterat insatsen i WC och VM. När det gäller Boustedt så saknar jag tyvärr insyn/kunskap för att utvärdera. Däremot tycker jag Boustedt förtjänar uppskattning för att tog tag i juniorutvecklingen kring 2004 el vad det var.
Kommentera