1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474606 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1831764

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors:
Nu klarade de iofs liscensen, men var sena in med papperna. Att de fått dispens två säsonger är inte att betrakta som missad deadline. Krönikan medan tkr jag beskriver det hela rätt bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Om man säger såhär. Jag tycker det vore en aning "onödigt" att sparka ut Pantern. Och det skulle ju egentligen inte gynna någon överhuvudtaget. För bortsett från att man tydligen inte kan respektera hockeyförbundets riktlinjer så verkar man ha koll på ekonomin och betalar löner etc.
Det är ju dock uppenbart att man gjort fel och egentligen ska sparkas ut med huvudet före. Och det stör mig att istället för att be om ursäkt för att man är klantig nånting grönjävulskt så försöker man få det till att man inte alls gjort bort sig?
Stå ert kast för fan.

Men som sagt skulle det inte gynna någon alls om dom skulle kastas ur. För Modos och egen del är det väl skit samma om det är Pantern eller Kristianstad man möter.
Att Pantern är en rent farmarlag typ får väl en att heja lite mindre på dom men dom är ju inte direkt ensamma om det idag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag tror inte att dom större klubbarna (Modo, Leksand och Aik) hade fått två kontroll år med för lite eget kapital, plus två missade deadlines. Hade dom fått det skulle det var uppror bland konkurrenterna, och löpsedlar från tidningarna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Nu kanske det bara är jag som tänker så, men har jag fått en extra chans inte bara 1 gång utan 2 gånger när dom haft all rätt enligt reglerna att sparka ut mig men valt att inte göra det, nog fan hade jag varit noga som bara den med att inte missa deadlinen för tredje chansen om jag så varit tvungen jobba dygnet runt för att få den klar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag tror Leksand hade fått in grejorna före 8:00 om det hängde på det. Det är inte bara otur.

Sen tycker jag det är oturligt för både Panterns spelare och Kristianstads ledning att det blir limbo av det här. Hoppas frågan hanteras rekordsnabbt så alla vet vilka lag som spelar i Allsvenskan i höst.
Kommentera