1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481634 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1832354

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors: Egentligen så sitter jag och hoppas på att det ska komma in 2st centrar. Tycker det är lite väl risktagande att ha (som jag skrev i tidigare inlägg) 3st centrar som inte vait över 15p/säsong på 3år.
Men i det stora hela så tror jag vi har ett någorlunda lag. Och stiger V Öhman fram och tar för sig så kanske vi har ett helt OK lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Vi har en utav seriens bästa forwards uppsättningar och du säger att vi kommer kanske ha ett OK lag? Ne kom igen nu visa lite optimism eller tänk rättare sagt lite mer realistisk. Målvakterna är också topp i ligan och backarna har potentialen till att vara dom bästa i ligan. Men det är om Hedman och Oskarsson är så bra som dom var i SHL då. Center sidan är oviss då alla tror att man behöver värsta poängmaskinen som center men faktum är att man behöver inte det. Häggström och är god för runt 25 poäng och Öhman kommer göra runt samma summa. Men då glömmer ni att vi redan har 4 spelare som gjorde över 30 poäng förra säsongen,och då kan Molin och Karlkvist ännu bättre. Om man har offensiva yttrar så är det viktigt att man är centrar som är bra i bägge sidorna av rinken,det är Häggström och Öhman. Både Häggström Öhman har ett bra offensivt spelsinne men som dom inte riktigt har fått använda om man säger så. Mr X kommer dock vara en mer offensiv lagd center. En spelare som kan göra det lilla extra, Häggström och Öhman är bra centrar men dom har inte ögon i nacken. Våran centersida är bra men inte den flashigaste bara.
Kommentera