1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478965 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1833324

Sv: Modo Försäsongsmatcher 17/18
modomille: Det finns en orsak varför jag inte brukar se tränings matcher, men jag hade tydligen glömt det. Men nu blev jag påmind varför. Det här var ju rent bedrövligt, men det är kanske bra, då kanske det går in i skallen på fler att passningarna måste sitta och att alla måste göra jobbet. Sen så vore det ju bra om någon lär Karlkvist att åka skridskor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Försäsongsmatcher 17/18
Från Hörnefors: Jag sitter och ser lite av matchen mellan Leksand och Frölunda. Och jag blir lite orolig för att det är mycket bättre tempo och skärpa i spelet. Frölunda är bättre men om Leksand spelar så här mot Modo som Modo spelade igår så skulle vi få storstryk. Kamerans placering är lägre och närmare isen så det kan upplevas som större skillnad än vad det är, men det känns inte bra.
Jag hoppas att Modo höjer sig ordentligt när det börjar gälla nånting.
Kommentera

Sv: Modo Försäsongsmatcher 17/18
Från Hörnefors: Tyckte vi spelade bra ena halvan av första perioden,högt tryck och helt OK passningar. Karlkvist och Eriksson kan bli en intressant kombo om dom får spela ihop sig. Kan ju vara så att Karlkvist är rent av långsam,menar när han bara springer till exempel. Om man springer snabbt så brukar man åka snabbt,iallafall rakt fram. Han har inte drivet som någon annan nämnde.
Kommentera