1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479949 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1833356

Sv: Modo Försäsongsmatcher 17/18
Från Hörnefors: Jag sitter och ser lite av matchen mellan Leksand och Frölunda. Och jag blir lite orolig för att det är mycket bättre tempo och skärpa i spelet. Frölunda är bättre men om Leksand spelar så här mot Modo som Modo spelade igår så skulle vi få storstryk. Kamerans placering är lägre och närmare isen så det kan upplevas som större skillnad än vad det är, men det känns inte bra.
Jag hoppas att Modo höjer sig ordentligt när det börjar gälla nånting.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Försäsongsmatcher 17/18
Från Hörnefors: Kan ju hjälpa att Frölunda motiverar Leksand att spela bra i och med att dom spelar bra. Sen är det väl knappast oväntat att Leksand kommer vara ett topplag? Man har fått behålla en hel del spelare.

Sen är försäsong försäsong, säg till frölundaspelarna att matchen gällde något ska du nog få se ett mindre kaxigt Leksand.
Kommentera

Sv: Modo Försäsongsmatcher 17/18
Från Hörnefors: Modo spelade mer av matchen igår. Det känns som om man har ett bättre lag än Timrå, men igår ville Timrå mycket mer.
Faktum är att jag tycker att Modo ser klart bättre ut än ifjol spelare för spelare. (Att uttala sig om individuella spelare på en försäsong där man tränat skiten ur sig är direkt löjligt).

Men, sedan ska man få ihop det också.. ..
Kommentera