1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1838852

Sv: MoDo - Leksand 30/9 -2017
Tarasov: Hedman gör faktiskt en riktigt bra match, spelet med pucken var han en gigant och så offensiv som han var igår var det länge sedan man såg, nog någon gång innan han gick till Frölunda.
Minus för honom är att han är inne på 3 kassar, dock är både 1 & 3 inte så mycket att göra åt, dock är det mindre bra hemjobb på 2an av Hedman som resulterar i skottlägt och målet men i övrigt gör Hedman en bra match, riktigt bra match.


Övrigt tycker jag det syntes direkt vilken som var Leksands spelidé, precis som i kvalet senast så checkar å stressar man högt vilket ofta i de 2 första perioderna resulterade i att backarna spelade fast sig, tappade puck eller tvingades flippa ut och låta Leksand äga mycket puck, skillnaden i 3:e tycker var att Modo började checka högt och man spelade Leksands egna spel mot dom vilket blev en fördel för Modo då Modos defensiv är bättre än Leksands över 3 backpar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand 30/9 -2017
Gavelo: Tycker vi ägde första perioden tills dom gjorde målet,vi borde vara ett lag som stressar högt upp i banan då vi har en del skridsko starka och ettriga spelare.
Kommentera

Sv: MoDo - Leksand 30/9 -2017
Gavelo:
Åslins spelidé är tydlig, bete sig som en idiot!
Kommentera