1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1842274

Sv: Modo - Vita Hästen 13/10
Gavelo: nä men sluta gnäll på domarn, nån procent åt fel håll gav han väl.. men va tröttsamt med alla dessa förbannade HEDERSAMMA UDDAMÅLSFÖRLUSTER vi dragits med senaste tre säsongerna... Så förbannat less.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Vita Hästen 13/10
dempa: Håller med, lägg ner det där jävla gnället på domarna! Varenda jävla match detta eviga gnällande på domarna som ursäkt när laget inte räcker till, ser bara patetiskt ut!
Vi skulle naturligtvis ha vunnit den här matchen precis som förra, skillnaden på matcherna är väl att vi idag gör en bra match. Uppenbarligen så skjuter vi mycket mindre än våra motståndare, och fortsätter det så kommer vi att förlora jämna matcher.

Tycker vi behöver en Carnestad-back och en tvåvägscenter till. Hägga håller inte som center tyvärr. Dessutom måste jag ifrågasätta konstellationen Oscarsson-Sellgren, är det verkligen så smart med två konstruktiva offensiva backar i samma backpar?
Kommentera

Sv: Modo - Vita Hästen 13/10
dempa: Det är NIVÅN som vi gnäller på, man kan inte ta vissa saker och släppa andra för att en period senare göra det omvända SPECIELLT inte ta flera tveksamma i slutet av en match endast åt det ena hållet, det blir som jävligt orättvist då när båda lagen är lika kålsupare.
Kommentera