1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479935 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1842301

Sv: Modo - Vita Hästen 13/10
dempa: Håller med, lägg ner det där jävla gnället på domarna! Varenda jävla match detta eviga gnällande på domarna som ursäkt när laget inte räcker till, ser bara patetiskt ut!
Vi skulle naturligtvis ha vunnit den här matchen precis som förra, skillnaden på matcherna är väl att vi idag gör en bra match. Uppenbarligen så skjuter vi mycket mindre än våra motståndare, och fortsätter det så kommer vi att förlora jämna matcher.

Tycker vi behöver en Carnestad-back och en tvåvägscenter till. Hägga håller inte som center tyvärr. Dessutom måste jag ifrågasätta konstellationen Oscarsson-Sellgren, är det verkligen så smart med två konstruktiva offensiva backar i samma backpar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Vita Hästen 13/10
Confusius: Jag håller med att Hägga inte har varit bra som center. Han kommer fel i situationerna och missar markeringar i egen zon. Och han är otroligt dålig på att teka.Och man får nog börja kalla honom Mange utan skott, istället för Mange med skottet.
Kommentera

Sv: Modo - Vita Hästen 13/10
Confusius: Tycker att vi behöver någon speluppläggare som kan mata passningar till Karla och Björklund.
Kommentera

Sv: Modo - Vita Hästen 13/10
Confusius: är du verklig? Vi har ju inte gnällt på domarna förrän idag. Det blir faktiskt bara fjantigt när man gör svepande generaliseringar och de faktiskt bara är rent skitsnack.

Hur många matcher har vi direkt skyllt på domarna hittills? Du skriver hela tiden och jag skulle vilja se dig hitta bevis för att det stämmer den här hösten.

Plocka fram de inlägg som skyller på domarna mot ssk och löven. Det måste vara skitlätt då du hävdar att det är hela tiden.


Eller är det bara skitsnack från din sida och du saknar bevis?
Kommentera