1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478601 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1842308

Sv: Modo - Vita Hästen 13/10
Confusius: är du verklig? Vi har ju inte gnällt på domarna förrän idag. Det blir faktiskt bara fjantigt när man gör svepande generaliseringar och de faktiskt bara är rent skitsnack.

Hur många matcher har vi direkt skyllt på domarna hittills? Du skriver hela tiden och jag skulle vilja se dig hitta bevis för att det stämmer den här hösten.

Plocka fram de inlägg som skyller på domarna mot ssk och löven. Det måste vara skitlätt då du hävdar att det är hela tiden.


Eller är det bara skitsnack från din sida och du saknar bevis?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Vita Hästen 13/10
J F K: Måste vart århundrades domarskandal då ni lyckades torska igen ..........
Kommentera

Sv: Modo - Vita Hästen 13/10
J F K: Du frågar om JAG är verklig? Fråga dig själv istället varför många härinne både våra egna och andra lags supportrar upplever dig som en domar-gnällare deluxe!? Ni är två användare här inne som är extrema åt det hållet! Nu är jag inte här för att skaffa mig ovänner, men tycker alltid att rätt ska vara rätt. Ibland gillar jag det du skriver och ibland inte. Och oftast när jag inte gillar det du skriver så handlar det till 90% om överdrivet domargnäll.

När du väl skriver om hockey. så tycker jag oftast att du är rätt ute.
Kommentera

Sv: Modo - Vita Hästen 13/10
Tycker rent generellt att Modo gör en bra match i 2 perioder trots en hel del boxplay, Hästens 2 första är riktiga skitmål och när man får några tveksamma domsluten med sig och även billiga mål så blir man svårslagna!

Modo visar att man är ett topplag trots att spelet sett sämre ut på slutet, det är bara hårt jobb som kan ta Modo förbi Timrå igen, med hårt jobb får man tur och tur behöver man för att vinna serien.
Kommentera