1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481507 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1845696

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
Zource: tar vi inte tre poäng ikväll så får vi i konkurs. Vi får börja om i trean. Det är kört.

Eller vönta litegrand. Leksand vann serien efter att ha varit sist till jul. Värdelösa sak klarade kvalet lätt medan Västerås åkte.

Det är alldeles för mycket kvar för att spekulera något mycket och än vad man tror ska det spelas om också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
J F K: Haha, det där leksand kom sist i serien ekade hela förgående säsong med. Leksands bedrift är och kommer vara en extreme företeelse verkligen ett så kallat "mirakel" som sker ytterst sällan. Kan vi räkna upp fler sådana händelser egentligen? Ev. då Leicester, Väsby säkert något mer. Men det är naivt att tro modo ska upprepa det, hoppas ledningen inte delar de tankarna, bättre att läka såren så gott det går.

Sex raka torsk är väldigt indikativt på att det är någonting som är fel.. eller fem stycken är det med. Man förlorar ej fem matcher på rad utav otur, domare eller dylikt. Nej vi ligger pyrt till igen vare sig man vill inse det eller ej. Extremt bittert.
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 25/10
J F K: Jo, det är förstås klart att både Leksand och AIK har ju tidigare säsonger gått från botten till toppen. Det är väl det att om Modo skulle åka på sin sjätte raka förlust, så känns det så extremt. Sex raka låter helt sjukt med tanke på hur Modo började serien. Då är det lätt att bli pessimistisk och inte kunna se att det på nåt sätt skulle kunna vända. Även om hockey är en sport som går väldigt upp och ner.
Kommentera