1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1847555

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Wernblom måste jobba på skridskoåkningen och defensiven om han ska kunna spela i AS, han lever endast på en riktigt bra placeringsförmåga offensivt samt en inställning som ingen annan kommer i närheten av, fixar han till det två förstnämnda så kommer han bli en oerhört duktig hockeyspelare, tror han skulle utvecklas mer av att spela i tex övik hockey eller liknande ist för J20.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Men Wernblom är ju ganska fysiskt vek för att vara i J20 redan. Jag kan inte för mitt liv förstå varför han skulle behöva spela seniorhockey? Låt honom bygga upp fysiken så kommer även skridskoåkningen med det. Låt honom spela i ett lag istället för att flänga runt. Wernblom är en spelare som ska kunna ha puck och fördela den, men ska han spela i seniorhockey så förvandlas han till en brunkare då han inte räcker till. Låt killen spela det spel han är bra på!!!

Det är samma som Walfridsson som mådde jättebra av att spela med B-juniorerna under en period ifjol. Han fick plötsligt hålla i pucken och vårda den. När han sedan kom upp i A-juniorerna kunde han spela det spel som gjort honom så framgångsrik tidigare istället för att endast spela sarg ut...

Kort sagt. Det är idioti att i många fall flytta upp spelare för fort. Vissa klarar av det, medan vissa skulle tjäna oerhört på att få utveckla det spel de är bra på istället för att tvingas spela enkelt i en fjärdekedja!!!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Skulle tro att Jakobsson är en ersättare för Björklund. Dom sa i cmoresändningen i AIK-matchen att Björklund behöver opereras så han lär vara borta ett tag.
Kommentera