1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482057 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1852651

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: det är tyvärr lite av ett tomt hot. Man är helt enkelt desperata då man inte kan bedriva en verksamhet med de små medel man får. Speciellt inte med den gigantiska skillnaden det blir mot shl som kan plocka precis vad man vill ha. Sponsorerna ser ingen möjlighet att gå upp och vill därmed satsa mindre osv.

Inget är nytt egentligen. Ett barn hade kunnat räkna ut det här redan när avtalet presenterades. Ja, alla utom de som jobbar kring shl för då blir man tydligen helt utan ryggrad.

Sanny som normalt står på de svagas sida stämmer upp i hyllningskören för det nya avtalet och kan inte förstå att det dödar intresset i resten av landet. Menar han på allvar att han gärna se Timrå gå i graven för det enda som är viktigt är ju shl? Där tappade jag tyvärr en hel del respekt för Sammy. (Och det tog ett tag för den knätacklande fegisen att få min respekt efter att han slutat spela)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Gör såhär, ge shl 20 miljoner till, allsvenska klubbar 10 milj och sen dela ut resterande miljoner till dom klubbar som har ett damlag samt en egen juniorverksamhet!
Kommentera