1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474706 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1853426

Sv: Modo - Pantern 24/11
Ben Perrault: Det märks i dessa matcher att motståndarna har bättre fysik, man plockar enkelt bort Modospelarna och orkar jobba hårdare, jag har sagt det förr och säger det igen, stora delar av modos lag är för svagt och för dåligt tränad, man blir trötta fort och tar taskiga beslut, stressas och blir 2’a på all puckar!

Det positiva är att vi leder och Pantern har bara haft ett riktigt bra läge som dessutom föregicks av en solklar offside.
Kan Modo stepp tillbaka och äga lite puck ist för att flippa ut varenda puck på måfå så kan vi iaf få med oss en poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Pantern 24/11
Gavelo: Momentum och hur laget mår pykisk är vad som gör att det kan se ut som att andra laget ser tröttare ut i till exempel andra perioden. Modo hade i början ett långt powerplay och när Pantern redde ut det så fick dom momentum och vips så ser det ut som att spelarna inte har någon kondis och styrka alls. Momentum är nästan allt i hockey. Särkijärvi har tidigare nämnt att laget är bra tränat.
Kommentera

Sv: Modo - Pantern 24/11
Gavelo: Motståndarna har inte 7-8 juniorer på isen heller.
Tror inte ett dugg på att Modo är sämre tränade(är vi där nu igen?!), däremot är Pantern starkare i närkampsspelet som du säger. Har tidigare också upplevt Pantern som det lag som spelar mest vuxet. Inte så flamsigt som många andra Allsvenska lag
Kommentera