1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480214 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1853489

Sv: Modo - Pantern 24/11
Smurfen:
Tkr kritiken till viss del är lite överdriven, men det känns som man gett bort 4p sett till de möjligheter man haft de två senaste matcher vilket faktiskt är än mer irriterande än om man spelar dåligt/inte räcker till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Pantern 24/11
Tarasov: Självklart är det väl inte sanningen för att vi förlorar matcher ang attityden jämt , blir så less på alla dessa förluster jämt där av min attityd till föreningen . Sorry !!

Har en nära kompis som hade varit på ett frukost möte = sponsor träff för någon vecka sen där Widebro och Sundlöv höll i det !!
Då hade dom själv nämnt om att vissa spelare hade haft riktig dålig inställning på både träningar och under matcher under viss period !

Denna period var under tiden dom 6 raka förlusterna kom .

Hur kan något sådant ens få förekomma huvudtaget !
Kommentera

Sv: Modo - Pantern 24/11
Tarasov: man har inte självförtroende så man backar hem för inte göra misstag. Jag hoppas att säcken är smartare än att beordra det spelet. Då tappar man farten och bjuder in motståndarna. Det känns så fruktansvärt onödigt då pantern inte haft några målchanser knappt, men kanske är det en väckarklocka efter att kommit under med fyra poäng trots samma skitspel flera matcher nu.
Kommentera

Sv: Modo - Pantern 24/11
Tarasov: Hur många är egentligen kontrakterade till nästa säsong? Kan det vara förberedelser och tester inför denna vi bevittnar?
Kommentera