1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1853547

Sv: Modo - Pantern 24/11
Smurfen: Jag for alltid eller iaf ofta förut, nu skulle jag aldrig ens tänka tanken, skulle aldrig spendera en krona till den föreningen indirekt förens jag anser att dom är värda entrépengen.

Stör mig en del på den låga kompetensen man verkar ha i föreningen och i laget, Häggström säger att han inte vet varför det blev som det blev och att man inte spelade på resultatet, varenda fårskalle såg att man spelade på resultatet, man stressade och försökte minimera misstag och kasta ut varenda puck i någon sorts panik, hur många iceingar slog inte Modo sista 10?!

Förlusten igår var så given, ger man bort pucken i 20 minuter medans man inte har ork och huvud att spela på rätt sida så förlorar man matcherna 100/100, nu kom inte kvitteringen förens i matchminut 56, den borde nog kommit tidigare och det var närmare 1-3 än 2-2 fast panterna tog ledningen med 40 sekunder kvar, det säger precis allt om den svaga fysiska hälsa och stora mentala problem som finns i laget.

Modo är inget lag för shl, Modo kommer aldrig på egen hand ta sig dit, chansen man har är om ligan utökar shl med X antal lag och Modo blir uppflyttad på lottning eller liknande.
Kommentera