1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1854014

Sv: Modo - Pantern 24/11
atomragnar:
Farley fick kanske för lite tid på sig, tyckte dessutom att de han var på g och skapa lite lägen de sista matcherna.

Kan det inte vara så att kompetensen saknas för en högre placering? Iaf i nuläget. Sen får vi se hur laget utvecklas om man kan ta sig förbi sina problem/svagheter, man kan ju vänta med utvärderingen till efter säsong vägen till uppflyttning/sm-guld är sällan rak. Tycker vi spelar bra och får ledningen rätt ofta i matcherna men misslyckas med att förvalta densamma, nu är jag inte man att peka på den exakta orsaken men det känns som ett problem man borde kunna komma förbi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Pantern 24/11
Tarasov: Jag tycker att Modo misslyckats, man hade och har en av landets absolut bästa junior verksamheter, man kommer från 30 år i högsta ligan och en extra fallskärm på X antal miljoner, man misslyckades totalt förra säsongen, trots att man hade näst högst spelarbudget, denna säsong har det sett bättre ut men vi ser inte ut som en klubb som kommer med mångårig rutin från högsta ligan och man ligger på den undre halvan av tabellen.
Det är verkligen dags att vara orolig för går inte Modo upp denna säsong så är jag rädd att det är kört sen eftersom den ekonomiska klyftan kommer bli för stor och inte många lag om ens något kommer ha en möjlighet att gå upp.

Allsvenskan kommer möta ett bottenlag från SHL som kan stärka upp sin trupp med stjärnor för 25 milj inför kvalet, detta låter naturligtvis idiotiskt att spendera dessa summor på kortids förvärv, men sanningen är att det blir så mycket mer ekonomiskt att klara sig kvar och eftersom man får så mycket extra pengar att slösa så kommer naturligtvis varenda kvalklubb från shl gå bananans och värva sönder allt motstånd i ett kval, precis som det brukar vara fast nu kommer shl klubbarna få enormt mycket större medel att slösa.

Jag har sagt det förr och jag tror det handlar om den kravlösa bild Modo har i sin organisation, spelare har inte samma krav på sig som förr, man har inte samma engagemang i träningen och att man kan göra lite som man vill på fritiden, bara det att vissa spelare visade grovt missnöje under våran 6 matchers förlustsvit säger jävligt mycket om inställningen.
Det är ju som sagt heller ingen nyhet att modos spelare gillar att hänga på krogen ala Mattias Månsson style ist för att gnugga skott på en uterink eller hänga på gymmet och köra utfall och böj för att stärka upp kroppen, det tävlas helt enkelt för lite på på fritiden och på jobbet, så när man får hängskalle på isen, spelet och orken ser fördjävligt ut så bottnar det i sin egen inställning och vilja.

Motivation slår klass!
För att bli bättre än din motståndare så måste du träna hårdare en denne!
Vinnarskallar blir bäst i världen!
Kommentera