1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479957 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1854020

Sv: Modo - Pantern 24/11
Gavelo:
Nu menar jag inte att vår J-verksamhet är dåligt på något sätt, men kanske har de dubbla gulden förra året fått oss att överskatta kvalitén på vår J-verksamhet. Som sagt inte dålig på något sätt med det finna många andra som har minst lika slagkraftig. Almtunas har lyckats skicka 3 spelare J20 landslaget trots ett antar jag sämre urval.

Ang upp och nedflyttning så får vi se hur det blir med det, hittills har minst ett lag lyckats byta serie och det kommer finnas gått om spelare som blir ratade av SHL-lagen och vill ha speltid i allsvenskan. Och fram med vinnarskallen nu, klart det kommer finnas möjlighet att gå även efter detta år ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Pantern 24/11
Tarasov: Något bra gör man om man har dubbla guld, samt att man är i toppen år efter år, men det är iofs skillnad på juniorspel och seniorspel.

Absolut, men hittills är ju den ekonomiska klyftan en bråkdel av vad det kommer att bli så att lag har tagit steget upp fram till denna säsong är bra och inget jättekonstigt, men mer än dubblar man shl lagens spelarbudget så kommer ju såklart shl kunna värva bättre lag medans allsvenskan blir en renodlad farmarliga där man tar fram juniorer som försvinner till shl.
Man ska naturligtvis aldrig säga aldrig, men faktum är att det kommer bli så oerhört mycket svårare att gå upp med de nya avtalet (om inget görs) något som redan idag är ruskigt svårt
Kommentera