1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480968 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1854577

Sv: Modo - Timrå 1/12
Robin Ztorken L: Nä det var verkligen lamt, resultatet 7-1 speglar verkligen inte matchen öht.
Såg Lekdand-Timrå igår och man kan med lätthet konstatera att båda dessa lagen har så mycket högre nivå och potential så det är inte klokt!
Timrås defensiv är urbra och deras hårda jobb i forecheckingen är 3 ggr så bra som våran, dessutom slarvar man väldigt lite med pucken och har ett riktigt stiligt styrspel, ett styrspel som bygger på hög hastighet på rören och hårt hemjobb av samtliga spelare.

Visst kan Modo slå alla lag, men jag skulle säga att i 7/10 matcher så vinner Timrå över oss.

Nu ska man inte ta ut förlusten i förskott, gör Modo det vi vet att dom kan så kan mycket väl Modo stå som segrare efter 60 minuter men då krävs det en näst intill perfekt utförd match utan ett enda slarv i defensiven som ger Timrå enkla mål, och vilket år spelade Modo en match utan att slarva i defensiven som gav motståndarna enkla målchanser?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: Jag håller med om att timrå har en stark defensiv, forechecking och bra fart. Men däremot tycker jag att i dom matcher jag sett timrå så har dom svårt att skapa dom riktigt farliga lägena. Jag skulle påstå att Modos offensiv är starkare som helhet, så gör Modo en defensivt bra insats och inte bjuder på några baljor så är möjligheterna till 3p mycket goda.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: Tycker ni överdriver matchen mot Almtuna nåt jävulskt.
Var en ganska typisk HA-match en Tisdagskväll i November. Det blir sällan hockeypropaganda dessa matcher, men man bärgade 3 poäng på ett tryggt sätt. Fick dessutom fart på målskyttet.
Good enough.

Tycker Modo fått bort en hel del slarv i defensiven de sista matcherna, samtidigt som Wallin är väldigt trygg. Precis som Gusse var inne på tycker jag Hanses har har högre högstanivå, men slarvar också mer.
Om Modo bara kontrollerat sina hjärnspöken och kunnat hålla ledningar bättre hade man haft 5-10 poäng till. Där har man något att jobba på.
Då vore man ett topplag på riktigt.
Kommentera