1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481472 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1855201

Sv: Modo - Timrå 1/12
wolper: Det är precis därför som vinnarskallar blir bäst i världen.
Dan hinote, kanske historiens största hjärta, han var långt ifrån mest talangfull men hade en inställning för laget han representerade som nog sällan skådats, därför var han en otroligt viktig spelare under sin tid i nhl, med sitt uppoffrande spel sände han signaler runt om i nhl att ”jag gör tamefan allt för mitt lag”

Stamkos var inte heller den bästa målskytten tills han la en halvtimme efter varje träning och bara stod och matade puckar, detta pågick under flera år, idag är han en av världens absolut bästa målskyttar, en sådan vilja ser man inte överallt!

Foppa, Näslund, Sundström tävlade tamefan om vem som kunde läsa morgontidningen först, göra flest ispass på fritiden och hänga på gymet flest timmar i veckan, sådana vinnarskallar skulle aldrig spela styrspel om coachen sagt något annat, inte ens om man ledde med 15-0


Inställningen
Viljan
Vinnarskalle

3 nycklar som Modo saknar
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: Dagens Modo spelare tävlar nog om vem som dricker mest kaffe koppar på Expresso House !
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: Mycket visa ord av dig! vad skall MoDo göra för att hitta/skapa vinnarskallar då? Jag gillar säcken. verkligen ge han chans flera år om han vill det? så han verkligen har chansen att skapa sitt lag. Gillar att han gett junisarna en bra chans. tycker de växt med honom. Eller skall vi fortsätta byta spelare/ledare tills vi hitta något som ger resultat?
Kommentera