1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481443 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1855210

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: ah grymt nyfiken om något lag går upp i år och hur det blir nästa år. Något måste de ändra. Jag gillar kvalet för det e hockey men skall det va sådana pengaskillnader så kanske det måste va direktflyttning. dock lär det aldrig hända. Ha måste vara hårdare. tex att de måste visa att de mena något med hotet de gjorde nu.

Det där med att få folk att stanna kanske är en början tex med att som säcken ger juniorfemman mer speltid och är väl lite nu att få spela för klubbmärket. Gäller att använda det på ett bra vis utan att spelarna blir diviga men det kanske handlar om att hitta rätt spelare och som du säger ställa krav. Tycker dock att de börja dras ditåt med att hitta spelare som vill spela för modo verkligen. Bara dipparna jag funderar vad de beror på. Bara spekulationer från mig annat mot dig som har bra koll :D
Det jag vet iallafall är att vi alla här inne vill Modos bästa och hoppas på en härlig framgång! Man blir bara besviken sådana här matcher men det är ju bara för att man älskar modo!!
Kommentera