1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478970 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1855650

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: Har sett Ritola full som en kastrull både en och två gånger.. men det går hand i hand med hans inställning i övrigt också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 1/12
Nucky: Tror hockeyspelare och även fotbollsspelare generellt inte drar sig allt för mkt för att festa. Om man inte heter Sedin då.
Gång på gång läser man ju om NHL spelare som hamnat i klistret pg.a. fylla eller droger. En av världens absolut skickligaste spelare, Kane, har ju mer än en gång gjort dumheter på fyllan.

Det är det jag tycker är lite lustigt när det snackas om att man är så sjukt tränade nu för tiden alla spelare och att du aldrig klarar dig om du fuskar.
Jag skulle påstå att hockey är en sport du kan leva rätt mkt på talang i. Du kan såklart inte vara otränad. Men kan du festa under säsong finns det uppenbarligen mer att hämta ur kroppen.

Tror inte du hittar Kalla eller Björgen askalas under säsong särskillt ofta...
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 1/12
Nucky: Haha apropå fylla, var och såg Sundsvall hockey i sca cupen härom året, sen på kvällen gick vi ut (vilket väldigt sällan händer) och just den gången hamnade vi på Oscars av någon märklig anledning men väl där inne så träffade jag Mattias Månsson som tidigare under kvällen lirat med Sundsvall och han stod i baren å va så packad att en brud fick stå och hålla i honom så han inte ramlade. Vet att Sundsvall den säsongen haft insamlingar för att kunna finansiera värvningen av Mattias, hade jag varit med och skänkt pengar så hade man nog blivit aningen besviken.
Kommentera