1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

293520 inlägg · 3775 ämnen

Inlägg #1856351

Sv: Modo - Vita Hästen 5/12
Gavelo: Det verkar som ni från ö-vik bara diskuterar egna produkter som kanske lämnar till andra hockey gym. Men Modos hockey gym har haft mycket tillskott av spelare från andra delar av landet som har ökat konkurrensen och kvaliteten. Det är väl dom bästa från andra klubbar (som te.x Björklöven) som inte väljer Modo som första val längre. Och på sikt så blir det svårt att behålla sina egna talanger. Då blir det svårt att ha ett lag i j20 elit. Det blir som en ond spiral. Vi måste upp till SHL snart annars blir det svårt att ha en elit verksamhet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Vita Hästen 5/12
Från Hörnefors: Det är just det vi diskuterar (även vi som inte är från Övik), det kommer bli tuffare och svårare att ha en bra juniorsatsning, visst kommer juniorer välja Modo, men dom kommer inte kunna plocka talanger från tex björklöven som dom kunnat göra tidigare.
Att Modo går upp i shl är långt borta, skulle säga att det kanske handlar om 10% chans att man tar sig till ett kval och vinner, efter denna säsong kanske vi pratar 5% så vi ska nog inte hoppas för mycket och styrelsen i Modo bör räkna med att vi spelar i allsvenskan många många år till
Kommentera