1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478983 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1856693

Sv: Modo - Tingsryd 8/12
Confusius: ah sant. De skulle aldrig våga göra en sådant test. Och spendera pengarna efter det. Kanske borde ta vara på att de har två starka hockeyligor i Sverige istället. Men är väl deras sätt att få HA billigare men det de glömmer är att de får folk som blir less på dem. (de som kolla på ha). De kunde ju åtminstone anstränga sig med sändningarna. Inte många matcher de gör så. Borde finns något bra sätt att sätta ner foten. Alla skulle behöva säga upp cmore samtidigt men lär väl aldrig hända.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 8/12
wolper: Såg att någon snubbe lagt ut publiksiffror på Twitter.
Det var alltså publik som såg matcherna på plats förra säsongen, och då var siffrorna 67%-33% har jag för mig till fördel för SHL-lagen. SHL´s siffror var dock stadigt sjunkande medans Allsvenskans var stigande.

Så rent krasst skulle Allsvenska klubbarna få minst 1/3 av det dom där avtals-pengarna från Cmore om det fanns någon rättvisa.

Därför är ju all möjlig bojkott av Cmore VÄLDIGT berättigat!
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 8/12
wolper:
Det finns en grej vi fans skulle kunna göra, det är att samla oss och säga upp våra abonnemang. Alla allsvenska fans, det skulle nog få cmore att sätta press på SHL. Indirekt behöver de ju våra pengar för att kunna leverera till SHL. Det är inte otänkbart att en hel del SHL fans hakar på i sympati. Man skall alltid sikta på hjärtat hos fienden, det var så Luke Skywalker sänkte dödsstjärnan i Star Wars! Hjärtat i det här fallet är deras inkomster. Helst skall allt ske synkroniserat, på ett bestämt datum. Typ en måndag varför inte 18 december. Sen sprider man på alla forum och twitter alla har vi kontaktytor och det skulle spridas snabbt..... visst tråkigt att man inte kan se hky men man måste offra något för att vinna något. Så vad sägs den 18 december?
Kommentera