1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1856830

Sv: Modo - Tingsryd 8/12
Ygge83: Jacobsson tillför tyvärr ingenting (nästan) ifjol kunde han ju iaf smälla in någon puck då och då men nu känns han mest sönderläst och han går inte ens på mål längre utan vänder i sarghörnen osv, otroligt synd då jag hade hoppats mycket på honom och som dessutom är modoit i grunden.

Vem Modo ska plocka in låter jag scouterna avgöra, dock tror jag inte det blir några nyförvärv om vi inte får långtidskador på Molin/Marklund, men jag hoppas man förstärker.

Känns lite som att juniorkedjan gått lite i stå, kanske kan man flytta upp Wahlgren med karlkvist och Björklund eller likande?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 8/12
Gavelo:

Ursäkta men jag tycker det är väldigt mycket skitsnack i resonemanget kring Jakobsson vadå sönderläst och bättre ifjol?

Han har väl verkligen varit en hit, kommer in från nästan ingen speltid alls och skapar en riktigt vass kedja med Karlkvist och Ekarv. 7p på 12 matcher är för mig väldigt bra för en spelare som inte varit någon poängspelare på seniornivå, han gjorde t.ex 12p på hela förra säsongen. Dessutom så är han bättre i defensiven än tidigare.

Jag tror du har helt felaktiga förväntningar på Jakobsson, för mig har han verkligen bidragit till lagets goda form och skapat en till ledande kedja. Sedan har han dippat något de senaste matcherna, men tycker ändå att han varit bättre än förväntat.
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 8/12
Gavelo: okej ja det är klart att det är tungt med honom frågan är om det inte kan finnas någon miljö där Jacobsson kan producera? Någon idé? Jag har inte sett några matcher bara läst tyvärr det är inte värt pengarna med c more. Vet ej vad man kan säga om Wallgren i den kedjan. Men det skulle ju vara grymt med en fungerande juniorkedja typ som timrå. Men undrar om inte det kan komma något nyförvärv om de märker att en kvalplats kan vara inom räckhåll. Spännande serie i år. Kan sluta hur som helst.
Kommentera