1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474678 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1857094

Sv: Modo - Tingsryd 8/12
Eller: Får fasiken tårar i ögonen och klump i magen när någon nämner Filppula... Han var ju den där center vi sökt i flera år! Med jo trakt över nästa säsong!!! Sen åker vi ut mot dom där jäkla handsktillverkarna! Jävla Modo.

Tycker för övrigt det är lite orimligt att ha 2 Molin kedjor. Man har i regel bara en förstalina, hade vi haft två kedjor med top 10 spelare hade vi nog varit rätt överlägsna i HA.
Tycker inte alls Karlas kedja gör bort sig som 2a lina. Ekarv tycker jag fyller rollen helt ok. Det vi saknar är ju någon som kan teka dock. Bara VÖ som ligger på + tro ja? Går väl å diskutera hur viktiga teckningar är. Men knappast en nackdel å vinna dom.
Defensiva klippor tycker jag vi har också i Carnestad och Hedman. Enström var då ganska stabil ifjol också. Jobbiga är väl att Ericsson som man räknar med i många lägen kan få lite frispel och spela med noll marginaler och väl mkt fantasi ibland.

Men ja, får jag välja en enda spelare att värva skulle det nog bli en Filppula center. :-)

För övrigt, spelet igår är ju precis sånt spel det skulle bli mot ett SHL lag. Att man kan vinna såna matcher kan visa sig bra om det vill sig väl...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 8/12
Monno:
Karlqvist är också på plus, inte så många men tillräckligt för att inte klassas som en slump. Molin har iaf jobbat upp sig ligger näta 50% nu, även Ekarv ligger kring 50
Kommentera