1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1857256

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Vet att man uttryckt svårigheter att stå med en sådan arena man har, men det känns iaf som att man har bra koll på ekonomin och bara det faktum att man slussar in flest juniorer i A-truppen visar väl tydligt på att man inte äventyrar ekonomin.
Men nog hoppas jag på att AS får en större del av kakan (tv avtalet) så man kan bedriva en bra verksamhet även i framtiden
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Först är KB en liten förening så spelarna har kunnat träna hur mycket dom vill i princip. Många har spelat med både två och tre år äldre spelare och i flera lag/serier. Detta är i princip omöjligt i klubbar som Modo då det direkt blir ramaskri från föräldrar om någons unge skulle få träna ett extrapass med ett äldre lag.

Det är på den nivån att man hellre ser att ingen blir hockeyspelare än att gud förbjude någon annans unge lyckas. Alla som har talang ska bromsas och rätta in sig i ledet.

Sen har dom ju haft Anders Eriksen som tränare i perioder tillsammans med pappa Niederbach. Erikse`n är en bra tränare men framför allt har han ju extremt bra kontakt och ingångar i ungdomslandslagen efter tio år i förbundet som ungdomslandslagstränare.
Kommentera