1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474590 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1857363

Sv: Apropå ingenting...
Sawchuk: Stockholmshockeyn riskerar att hamna i den fällan också. Supertalanger får inte ens träna med de som är ett år äldre. De "tvingas spela" med jämnåriga, som är avsevärt sämre, bara för att inte såra nippriga föräldrar. De föräldrar som blir sårade har oftast minimal erfarenhet av hockey själva.

Jag har lite svårt att tolka hur Stockholms Hockeyförbund vill ha det. Men jag tror de tycker det det är viktigare att barnen spelar i rätt ålder än på rätt nivå. De tar tex inte ut bästa laget till TV-pucken utan de kollar att spelarna är födda samma år. De kan man ju iofs ha viss förståelse för i ett sådant stort distrikt. Men att de tänket även nu kan sprida sig till klubbarna är ju långt ifrån optimalt.

Sawchuk slår huvudet på spiken när han skriver att "spelarna har kunnat träna hur mycket dom vill i princip". När ni tänker tillbaka på forna lagkompisar och motståndare som sedan tog steget och blev elitspelare. Kan ni komma ihåg någon som inte fick träna så mycket de ville?

Nä bygg en hall där Kempis stod. Än viktigare, bygg en hall nära Fjällräven Center.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nu har jag sagt upp mitt cmore abonnemang! Får se vilken abstinens man får. Hoppas fler hackar på. Får se så många livematcher man kan :) Hoppas cmore gör något åt detta nu. Minsta de kan göra är att skapa ett paket för ha. Bästa förhandla ett bättre avtal för svensk hockey tsm!
Kommentera