1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1857367

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: nice! Mitt går ut i helgen. Informerade dem om orsaken och vad han sa var att de kollar på det hela och han förstod lite, inget mer. "Gilla" att de skyllde på media. Är ju så att det är något som legat och grott och sedan tar media upp det och då briserar det. Hoppas fler säger upp för att pressa dem att göra något åt det!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
wolper: Alltså jag tycker ju egentligen inte det är fel att SHL förhandlat till sig ett monsterkontrakt och HA är grundlurade. Man har ju själv fixat det mer eller mindre. Kontrakt är kontrakt. HA för skylla sig själva som förhandlar dåligt.
Sen är det ju 0% upp till Cmore att lösa hur SHL fördelar pengarna, det är viktigt att folk inser det.

Dock! där skön klämmer i hela frågan är att jag ska betala flera hundra i månaden där typ 90% går till SHL när jag egentligen bara vill sponsra Modo är det som är förjävligt. Visst att avgiften är dyr för att täcka ett fett kontrakt med SHL, men varför kan inte jag som inte är intresserad av SHL välja att bara betala för den del jag vill se? Vet att det generellt alltid är så att man får betala för spnt man inte vill ha. TV abonemang funkar ju mkt så. Men nu är det ju dels en rätt saftig summa, och dels går ju merparten till det jag inte vill se och en liten del till det jag faktiskt är intresserad av.

Nästa var det fasiken när man kunde välja vilket lag man ville se och bara välja det. Men det drog väl inte in nog med cash...
Kommentera