1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478759 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1857375

Sv: Apropå ingenting...
wolper: Alltså jag tycker ju egentligen inte det är fel att SHL förhandlat till sig ett monsterkontrakt och HA är grundlurade. Man har ju själv fixat det mer eller mindre. Kontrakt är kontrakt. HA för skylla sig själva som förhandlar dåligt.
Sen är det ju 0% upp till Cmore att lösa hur SHL fördelar pengarna, det är viktigt att folk inser det.

Dock! där skön klämmer i hela frågan är att jag ska betala flera hundra i månaden där typ 90% går till SHL när jag egentligen bara vill sponsra Modo är det som är förjävligt. Visst att avgiften är dyr för att täcka ett fett kontrakt med SHL, men varför kan inte jag som inte är intresserad av SHL välja att bara betala för den del jag vill se? Vet att det generellt alltid är så att man får betala för spnt man inte vill ha. TV abonemang funkar ju mkt så. Men nu är det ju dels en rätt saftig summa, och dels går ju merparten till det jag inte vill se och en liten del till det jag faktiskt är intresserad av.

Nästa var det fasiken när man kunde välja vilket lag man ville se och bara välja det. Men det drog väl inte in nog med cash...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno: om nu alla fans till HA-lagen inte abonnerar på cmore så tror jag nog att de känner att de har skjutit sig själv i foten.
Tillsammans är vi stark 💪
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno: South Park har dedikerat ett helt avsnitt till det
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno:
Om man stryper sitt bidrag till cmore så är jag rätt säker på att cmore kommer ha en del synpunkter, de behöver ju pengarna för att kunna skicka dem vidare.

Däremot håller jag med dig gällande det första stycket, hur kunde allsvenskan vika ner sig så...,
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno: jo jag förstår men tycker då cmore kan ha ett paket för ha som är mycket billigare issofall annars sitter de bara å mjölkar oss med dåliga sändningar. Speciellt eftersom det inte "är" så stort intresse för ha. 449 är en saftig slant
Kommentera