1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481651 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1858234

Sv: Modo - Västervik 18/12
Monno: Inte begära mer? Jag tycker de är minst lika mkt zacke som modo som ska belastas för målen. Jag tycker kraven ska vara betydligt högre och detta var inte ok. Inte om de är så att de har någon tanke om att kunna konkurrerra om kvalplatser, 3 oerhört dyrbara poäng i slutet av säsongen. Modo har redan skänkt bort för många och kontot täcker inte många mer bidrag som detta. För de kommer möte lag som är bättre som de förlorar poäng av på grund av det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 18/12
atomragnar: Killen har ju lagt med proffskarriären. Ser det som Modos ansvar att man väljer att spela en kille som inte har kapaciteten på denna nivå längre. Zacke gör nog det han kan men vad är det för glädje.
Tror tyvärr hela laget blir lidande av osäkerheten.

Jag köper att man tog in Zacke på premissen att han inte skulle stå i mål. Utan vara med på träningarna och stötta Wallin, han är ändå en erfaren spelare. Just för att det inte är nån glädje för en 18årig MV talang att åka buss och öppna båsdörrar i 2 månader.
Vi har dock sjukt bra målvakter i både J18 och J20 som kan få chansen nu när det var hemma också.
Sen kanske det inte hjälpt mot osäkerheten men.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 18/12
atomragnar: Klart som fan de som representerar laget ska ha skit om man är bedrövlig!
Detta måste dessutom falla tillbaka på det ansvariga som gör denna blunder och plockar in en avdankad usel målvakt som hade ”lagt av” när vi behöver varenda poäng.
Kan ingen av det 2 första målvakterna stå ska man naturligtvis kontakta alla shl klubbar och få hit en målvakt som behöver speltid några matcher, i värsta fall får man ta upp j18/20 målvakter men att vända sig till en målvakt som aldrig någonsin varit en målvakt som vinner matcher och som dessutom spelat på låg nivå senaste åren och ”lagt av” är tjänstefel!!

Nu är Modo tillbaka i skiten igen, man ger bort poäng och matcher, Höj för HELVETE kravbilden i föreningen och laget
Kommentera