1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1858280

Sv: Modo - Västervik 18/12
atomragnar: Jag menar att har man nu ambitionen att nå SHL, då bara måste det till förstärkningar för det vi har idag räcker inte långt i det sammanhanget.
Men jag vet inte riktigt om det är Modos ambition att göra det just denna säsong.
Vi får kanske vänta på det ett antal år till, innan vi åter är ett SHL lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 18/12
Robin Ztorken L: Jag vill minnas att man sagt inom en 3 år.
Men det jobbiga med att försöka gå upp, är att man samtidigt som de högavlönade ska vara dominanta, så måste man ha tur med ett antal Junisar/okända för att ha en möjlighet.
För om man misslyckas så är risken stor att för många försvinner.

Jag tycker det är lite jobbigt att både Röymark och Häggström inte klarat av att komma in i HA's spelstil. De är ruskigt iskalla i alla zoner. Sen kanske de blir guld värd när vi möter lag från SHL. Men först ska vi komma dit.

Läser ju nu Öa's betygsättning på spelarna.
Svårt att hålla med om att både Hedman o Sellgren ska ha en 4a.

Men jag håller med om att Hägga och Röymark ska ligga lågt. Och det är en stor del i att vi inte ligger i topp.
Ja det och att vi hade en galen brunkande centeruppsättning. Gillar Ekarv, men väldigt osäker på om han skulle klara SHL motstånd.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 18/12
Robin Ztorken L: Jag förstår, den ambitionen ska de helt ha. Men jag tror det sker överväganden under säsongen sedan hur utfallet hittills har varit. För föreningen ekonomiskt är det alltid ett risktagande att behöva fylla på med flertalet dyra värvningar på slutet. Vi har god erfarenhet av hur man gör det på fel sätt. Publiksiffrorna påverkar ju detta rejält, framförallt då vi blir mer ekonomiskt ansträngda och detta avvägande blir väldigt mycket svårare och då är det oftast säkrast att sitta kvar och fega dvs. inte riskera/gambla med stålarna.
Kommentera