1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474696 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1858285

Sv: Modo - Västervik 18/12
Robin Ztorken L:
Tror känslan på forumet avspeglar lite hur spelarna själva känner det. Det fanns ju trots allt en rätt obehaglig självsäkerhet härinne igår. Att ta 5 raka 3:or är oerhört svårt, inte ens de bästa lagen radar upp 5 raka gång på gång. Kan utlova fler plattmatcher denna säsong, men förloras de med uddamålet så kan jag överleva det. Däremot hoppas jag att man visar vad man går för nu i nästkommande matcher.

28 gjorde en bra match mot AIK, som signaturen ”S-vikaren” skrev så behöver han nog bygga på sin fysik. Är förhoppningsvis åtgärdat till nästa säsong startar, men är ändå med och skapar lägen så låt han vara kvar i sin omgivning då det kan lossna närsom.

Ang målvakten igår så ansluter jag mig till den skaran som anser att det är rätt beslut att spela honom. Han gör ingen jättematch men ligger över 90%, kanske kunde han nypt någon till puck men det är ok. Skönt att ha någon erfaren på plats. Långt ifrån säkert att någon från J-lagen skulle gjort det bättre man brukar behöva några matcher för att komma igång.

Btw så kändes läget som ger 3–1 lite onödigt, ena backen blir lite väl enkelt bortgjord, andra backen rusar mot han som har pucken istället för att ta bort passen. Typiska agerande när man känner stressen och vill ta tillbaka pucken snabbt för att kunna anfalla.

Har svårt och se att det skulle värvas något men utifall så har jag ett förslag, en riktigt kanon in på Oskar S-L:s plats, tror det skulle kunna lyfta den kedjan framåt. Glider det framåt februari och han inte kritat på för två nya år, så kan man köra på det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 18/12
Tarasov:

Tänk dig Edwin Hedberg tillsammans med Wahlgren och Alba.

Skulle nog bli en grym kedja och drömma får man ju.
Kommentera