1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474605 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1858336

Sv: Modo - Västervik 18/12
Tarasov: Att ligga precis över budget är ingenting som jag skulle direkt säga vara lugnt. Det har varit så liten tillströmming av publik iår och det finns det ingen som kan blunda för. Det bevisar bara att vi har budgeterat väldigt lågt, men är fortfarande något som begränsar den ekonomiska kapaciteten. Budgeten ligger väl i grunden för att +-0, utfall helt enligt budget skall ej vara något positivt men inte eller nödvändigtvis dåligt. Men det beror helt på hur defensiva de har varit i det arbetet. Om det stämmer som ni säger har de troligt varit försiktiga när det har budgeterats. Men i fall där utfall följer enligt budget finns det inte så mkt rörelsekapital utöver det budgeterade att agera på, det bör budgeterats för någon ytterligare värvning men vi kan omöjligen förvänta oss att det ska dyka upp flertalet etablerade förstärkningar. (bortser från externa finansiärer)

Kort om matchen igår, man kan förlora på olika sätt och igår brydde sig inte laget riktigt och längta nog mer efter julfirandet, får se om BIK är i samma tankegångar. För ska man locka nå folk till hemmamatcherna nu måste de nog underhålla och kliva segrande ur nästa match. Leksands och lövenfansen hjälper dock till bra där också ska ej glömmas. Vare sig man vill se det så eller ej, hockey är en underhållsprodukt och ja då måste man underhålla för att sälja. För den breda skaran gör man det bäst genom att spela med hjärta, kämpa och vinna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 18/12
atomragnar:
Tkr det är bra att man varit försiktiga, budget är ett plus på kring 3 miljoner. Exklusive eventuella playoffmatcher, lyckas man med det så är det otroligt bra.

Med allsvenska mått mätt tkr jag truppen är ok sett till vad man trodde innan säsongen. Tkr några spelare presterat lite sämre än förväntat, att sparka ut dem efter 20 matcher för att plocka in nytt är sällan något som ger nåt vidare resultat. Då är det bättee att försöka få rätt på det man har. I skrivande stund har vi 3p upp till en andraplats, vilket trots allt inte är så illa för ett lag som inte har spelare som vill vinna eller kämpar.
Kommentera