1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479946 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1860630

Sv: Modo - Björklöven 30/12
Rytter:
Hoppas de förbrukar allt sitt flyt tills vi möts i slutspelsserien. Apropå Ericssons miss vid första är det verkligen en ”miss”? Han försöker kommer ner på pucken först som jag uppfattar det på klippet. Vilket han knappast kan klandras för. Sen i samband med att pucken studsar i sargen så trycker lövenlirarn bort honom från situationen, delvis lyckas han pga att han har mer fart åt rätt håll än vad Ericsson har som tvingas vända. Nu är det iofs knepigt att bedöma hela situationen på 10 sek.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 30/12
Tarasov: Jo köper att första faktiskt är en tokig sargstuds.
Men det andra klippet är det ju mest det faktum att han inte går fullt i i situationen. Menat inte att han ska åka 150 in i sargen. Men han ska åtminstone ladda på för att nypa fast och försöka vinna puck. Nu alibi viftar han lite mwd klubban som att skydda från en passning bakom mål?

Och ja, det är med puck man vill gråta ibland. Men utan puck tycker jag inte han är det som kl par hårdast alla ggr om man säger så. Men kan ju handla om att det inte stämmer i spelet också men.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 30/12
Tarasov: Ericsson tkr jag skall gå snävare och tuffare mot pucken. Nu vrider han på huvudet och gör mer en "banansväng". Men det är min syn på saken, tvivlar dock på att Hedman eller Carnestad gjort lika.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 30/12
Tarasov:

Miss och miss, visst hade han kunnat agera på annat sätt. Men det är ju inte alls som hans missar med puck. Lite knepig studs men han tar ju bort sin gubbe också, vi måste vara täta där och någon måste fylla på och ta pucken när den går lös.

Vi gör en ok match, men får inte in pucken och har inte flytet med oss i domsluten. Löven spelade med mycket fasthållningar och hakningar, när dessa släpps får vi det jobbigt för vi är inget fysiskt lag som kan spela på liknande sätt och hitta vägar ur det när nivån är riktigt hög.

Ser gärna att vi kastar om i kedjorna för att få lite fart. Sedan bör sundlöv kolla efter en center och back.

Ser att Bill Thomas fick lämna sin klubb i finland. Gick inte han center hos oss ett tag?
Kommentera