1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480203 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1873013

Sv: Modo - SSK 19/2
Smurfen: Åter igen snackas det ju om att Modo INTE verka ha nå grundspel eller en spelidé att falla tillbaka på , men är det inte det snacket som har surrats om i tio års tid ??

Då är ju min undran , hur fan lyckas Modo alltid få hit tränare som inte kan sätta ett grundspel med tanke på alla tränare som har passerat genom klubben under alla dessa år ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 19/2
Smurfen: Det måste du väl förstå själv att det inte kan vara tränarens fel när resultaten varit desamma oavsett vilken som varit tränare dom senaste 10 åren?!

Och det är inte spelarnas inställning som är för dålig, isåfall har varje upplaga sedan -07 haft inställningsproblem, låter det rimligt?

Spelarna är för dåliga helt enkelt det är den bistra sanningen. Vi har en 7-9 spelare som inte håller måttet helt enkelt, det är den bistra sanningen.
Kommentera

Sv: Modo - SSK 19/2
Smurfen:
Själv tror jag det har ett grundspel och spelidé, men det är svårt att skydda sig mot markeringsmissar o dyl. Vissa spelare är inte tillräckligt bra för att kunna leverera på en hög nivå kontinuerligt. Man kan göra det en bra dag men inte över tid.
Kommentera