1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480332 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1873176

Sv: Modo - SSK 19/2
Smurfen: Det måste du väl förstå själv att det inte kan vara tränarens fel när resultaten varit desamma oavsett vilken som varit tränare dom senaste 10 åren?!

Och det är inte spelarnas inställning som är för dålig, isåfall har varje upplaga sedan -07 haft inställningsproblem, låter det rimligt?

Spelarna är för dåliga helt enkelt det är den bistra sanningen. Vi har en 7-9 spelare som inte håller måttet helt enkelt, det är den bistra sanningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 19/2
Confusius: Jag tror att det i Modos fall stavas kontinuitet. Att från hela stabens och spelarnas sida kunna veta på förhand ungefär vad som förväntas av var och en. Att som nyförvärv inför nästkommande säsong kunna ställa in sig mentalt på vad det är för tränarstil och vilken typ av hockey som kommer att spelas. Om grunden är stabil och de flesta spelarna i truppen är trygga med systemet så är det betydligt mycket lättare för nya spelare att snabbt anpassa sig. Det kan vara en av orsakerna till att en del spelare som inte lyckats i Modo lyckas i andra klubbar redan säsongen därpå.
Kommentera

Sv: Modo - SSK 19/2
Confusius: Det är väl ganska enkelt och paradoxalt nog ganska svårt samtidigt. Man måste bygga en organisation som är tydlig gällande kravbilden på och av is.

"Flummighet" gällande alltifrån vem värvar vi ,vad kräver vi ,hur kan vi utveckla honom för att bidra till det "tydliga" Modo med vind i seglet.
Kommentera