1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480347 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1873029

Sv: Modo - SSK 19/2
Tarasov: Ja, visst har de ett grundspel. Vad jag tycker de gör fel är att de kryper ner i försvaret istället för att störa puckföraren så att han inte kan vända om och lägga bra passningar. Och då de stör puckföraren så kan de gå på för hårt och bli bortgjorda istället för att alltid ligga på rätt sida mellan puckföraren och det egna målet. Tycker också att de som inte har puck stirrar för mycket puck istället för att vara noga med markeringen i försvaret. Ofta har jag sett att man jagar mycket bakom mål istället för att markera en fri motspelare framför mål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 19/2
Eller: I försvarsspelet så har kör Modo just nu med press men ingen överbelastning vilket gör att det blir alldeles för lätt att spela/åka sig förbi den pressande spelaren.
Anfallsmässigt så är ju uppspelen ofta under all kritik,pass till stillastående spelare felvänd vid blå, dålig precision i passen alternativt dåligt åkt av anfallaren (svårt att veta alla gånger). När spelare driver upp med pucken så blir det ofta en dump som backarna fångar in eller att den som bär upp pucken fastnar i mitten.
Allmänt osynkat av någon anledning,.
Kommentera

Sv: Modo - SSK 19/2
Eller: trots att det går trögt för Modo nu så får vi vara stolta över vår favoritförening för vad de har åstadkommit genom tiderna. SM-guld till A-laget, Damlaget samt båda j-lagen. Det finns föreningar som aldrig har vunnit ett enda SM-guld i dessa kategorier.
Tar hellre den här kräftgången nu och ha fått uppleva SM-guld flera gånger istället för att bli en förening som aldrig ha tagit eller kommer att ta SM-guld.
Modo forever.
Kommentera