1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1873034

Sv: Modo - SSK 19/2
Eller: trots att det går trögt för Modo nu så får vi vara stolta över vår favoritförening för vad de har åstadkommit genom tiderna. SM-guld till A-laget, Damlaget samt båda j-lagen. Det finns föreningar som aldrig har vunnit ett enda SM-guld i dessa kategorier.
Tar hellre den här kräftgången nu och ha fått uppleva SM-guld flera gånger istället för att bli en förening som aldrig ha tagit eller kommer att ta SM-guld.
Modo forever.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 19/2
Eller:
Nja vet inte om jag hellre tar ett SM-guld framför kräftgången nu. För min del betyder SM-guld ingenting nu, hade hellre tagit en SHL-plats än ett SM-guld. För det är nuet som räknas, å andra sidan så går jag inte ner mig för att Modo går dåligt. Även om jag tycker det är segt att det går dåligt.

Fast det finns en sak jag inte skulle vilja byta bort... det är att få ha sett Foppa/Näslund och Sedins när det slog igenom i Modo. Deras genombrott och tiden kring det skulle jag inte byta mot något, inte ens 30 SM-glud. Foppa/Näslunds genombrott var dessutom kring tiden för att mitt begynnande idrottsintresse, och gissar jag orsaken till att jag håller på Modo. Nu briljerar dessutom Foppa på ännu ett OS.
Kommentera

Sv: Modo - SSK 19/2
Ganska tragiskt ändå på tal på annat att vi fick bygga om nästan hela truppen efter vi åkte ur. Tragiskt att det inte finns nå hjärta i de flesta spelarna eller är det vi som värvar fel. Handlar allt verkligen om pengar för den större skaran ? Kanske skall inse att det är tufft å bygga om hela laget och få det att funka. Borde ju funnits revanshlust att repa sina misstag när man tog ner modo men inte då. Tråkigt att det skall vara så i sporten. Hoppas vi har fått in mer hjärta nu som vill klubben väl men ser väl inte riktigt så ut även om det blivit bättre. eller är det bara att man tror att vi har bättre spelare än vi har synd på den budget vi har då dock. Tänk om vi kunde få ihop en trygg stomme som klarar av grundspelet och få en trygg säsong.
Kommentera