1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480236 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1873037

Sv: Modo - SSK 19/2
Eller:
Nja vet inte om jag hellre tar ett SM-guld framför kräftgången nu. För min del betyder SM-guld ingenting nu, hade hellre tagit en SHL-plats än ett SM-guld. För det är nuet som räknas, å andra sidan så går jag inte ner mig för att Modo går dåligt. Även om jag tycker det är segt att det går dåligt.

Fast det finns en sak jag inte skulle vilja byta bort... det är att få ha sett Foppa/Näslund och Sedins när det slog igenom i Modo. Deras genombrott och tiden kring det skulle jag inte byta mot något, inte ens 30 SM-glud. Foppa/Näslunds genombrott var dessutom kring tiden för att mitt begynnande idrottsintresse, och gissar jag orsaken till att jag håller på Modo. Nu briljerar dessutom Foppa på ännu ett OS.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 19/2
Tarasov: Samma här, jag deppar inte heller ned mig, men märker att intresset dalar även jag inte vill det. Jag är trött se mitt favorit lag ligga i botten säsong efter säsong, även de får fram fina talanger så får jag inte ihop det varför denna kräftgång år ut år in..
Kommentera

Sv: Modo - SSK 19/2
Tarasov: Nja, nog är det ändå SM guld som är ”grädde på moset” de här säsongerna när vi låg och harvade i botten av SHL var inte heller så roliga.
Sedan alla de roliga stunderna du nämner i slutet av ditt inlägg är ju oförglömliga. Man har ju även följt dessa spelare väldigt många nattimmar då de spelade i NHL.
Kommentera