1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478714 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1877758

Sv: Tingsryd - Modo 20180307 Do or die!
Costanza: Petting? Är det ryggen som gäller då? 😅😅
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo 20180307 Do or die!
Domsjö:
Fy, det här var ingen bra dag i MoDos historia.

Jag tappade modet efter att vi brände målchanserna i slutet av andra (Enströms styrning, Frycklund fri, tror Molin hade nån giftig styrning också).

I början av tredje åker vi mycket skridskor. Varför gör vi inte det hela säsongen tänkte man då? Flera fina passningar går fram också, men sedan tappar vi trycket. Att de svänger på det viset är ju vanligt i hockey, men tyvärr är vi då totalt oförmögna att mobilisera en ny push.

Obegrepligt att Särki spelar så risiga spelare i mitten av vårat hyperviktiga PP. Men som tur är blir det avblåsning och Molin får chansen igen. Tiden rinner iväg, men Emil tar ned en rensning på tennis, frispelar Marklund, som helt ensam med målvakten missar hela målet. What the fuck! Hur kan Molin få kontrol på en stenhård höjdare men Marklund fixar inte att få en lös myra mot mål?

Jag brukar fundera på, hur allmännt idrottskickliga är killarna vi har i laget? Hur ser en tennis- eller fotbollsmatch ut mellan dem? Hur duktiga är de på tex orientera eller simma. Jag menar när de spelar matcher ser man ju sjukt många konstiga spel från spelare som loggar mycket istid.

Man kan förvisso ha en del primitiva spelare i ett lag, men man kan inte bygga spelet runt dem. Och de är ju då man känner att våra långa kontrakt är så sura. Jag menar, det är snack om att Molin skulle få bryta sitt kontrakt. Om MoDo går med på det, vad är då vitsen med att skriva långa kontrakt? Det är ju bara nackdelar isåfall.
Kommentera