1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480188 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1889782

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag vet inte om man kan anse det som en bra skött ekonomi när man värvar in en ny trupp under säsongen bara för att någon annan betalar. Ejendals gubben är en affärsman och dom vill tjäna pengar, vad händer den dagen han slutar kasta in pengar i ett stort svart hål utan att få valuta?, dvs då leksand inte har den livlinan och externa inkomsten längre?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:
Tror Ejendals engagemang är lite som ”modotillshl” bara det att han är själv. Värvar man in en trupp som man via sponsring har täckning för så är det knappast att missköta ekonomin.

Ja visst kan man fundera över det, men det blir lite som att fundera över vad Modo skall göra när avtalet med kommunen går ut? Det får man ta då. Pengarna verkar gå till ”spetsvärvningar” i övrigt verkar leksand klara att ställa ett rätt bra lag på benen. Ta bort tyskarna och Ritola så vet jag inte om jag tycker att Leksand blev så mkt sämre.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: hoppas de har mycket mindre budget nästa säsong och tvingas bygga om större del av truppen😀 läste något om att de jagar tor imo. Hoppas någon annan tar honom 😊 fallskärmen har de ju åtminstone inte
Kommentera