1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474701 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1892982

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors:

Om du lyssnar på Sundlöv så säger han att Sylwander är tänkt som ytter och inte center.

Detta är nog ersättaren till Marklund, en fysisk spelare som kan skapa väg för sina medspelare och logga bra med tid i BP, och kanske framför mål i PP.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: På förhand hade väl inte Timrå någon "toppcenter" som skulle spruta in poäng. I realiteten hade man heller inte någon center som öste in poäng.
Ska vi gå upp är det för att vi har ett homogent lag där man inte faller ur ramen. Där kommer fjärdekedjan och tredje backpar nästan vara viktigare än förstakedjan. Jag tycker att det är rätt snett fokus om man nödvändigtvis tror sig behöva en extremt bra - för allsvenska mått - förstakedja.

Och för att nå så långt måste vi ha rejäl utveckling på spelarna under säsongen. Vi kan inte värva oss till allsvensk final (det kan nog bara Leksand och möjligen AIK). Vi måste värva smart, spela ett bra spelsystem som alla förstår och vi måste under säsongens gång utveckla spelarna individuellt för den roll de har.

Sedan måste vi givetvis ha fyra hyggliga centrar på samma sätt som vi måste ha sex-sju bra backar och 9-10 ytterforwards. Typ.
Kommentera